Zakelijk

Verf bestellen op uw zaak
Om zakelijk verf en verfmaterialen te kunnen bestellen heeft u een persoonlijke inlogcode nodig.
Heeft u nog geen zakelijke inlogcode bij Verfjob.nl? Stuur dan een e-mail naar info@verfjob.nl met de vermelding van uw:
- Naam en bedrijfsgegevens
- Telefoonnummer (en mobiel)
- KvK inschrijvingsnummer
- BTW-nummer.

U kunt ook ons contactformulier invullen.
Verf en schildersmaterialen op factuur kopen?
Dat kan bij Verfjob.nl. Na goedkeuring van uw bedrijfsgegevens wordt er een account aangemaakt en kunt u op factuur bestellingen doen. Verfob.nl hanteert een betalingstermijn van veertien dagen.
Heeft u nog geen zakelijke inlogcode bij Verfjob.nl? Stuur dan een e-mail naar info@verfjob.nl met het verzoek voor een zakelijk klant inlogcode. U kunt ook ons contactformulier invullen.
Online verfwijzer
Voor adviezen kunt u ook de online module “Onze verfwijzer” raadplegen. De verfwijzer van Verfjob.nl helpt u bij het maken van de juiste keuze voor verf en verfmaterialen. Heeft u toch vragen over producten en toepassingen specifiek voor uw situatie dan kunt u kiezen voor de bel mij terug-optie, of vul het algemene contactformulier in. Een mailtje sturen naar info@verfjob.nl kan ook.
Contact binnen 24 uur
Wij streven ernaar dezelfde dag contact met u op te nemen en antwoord op uw vraag geven en in elk geval binnen 24 uur.
Advies op de zaak of thuis
Voor bedrijven in de regio Breda, Tilburg, ’s Hertogenbosch en Utrecht en in sommige gevallen ook buiten deze regio hebben wij een unieke service: “Advies op locatie”.
Projecten en onderhoudsvragen om specifieke, technische adviezen. U kunt op specialistische ondersteuning rekenen bij het samenstellen van adviezen en verfbestekken. In de voorbereidingsfase en gedurende de uitvoering.
Gratis advies?
Onze schilders komen desgewenst langs op afspraak. In sommige gevallen geldt dit ook voor particuliere projecten.
Koopt u producten bij Verfjob.nl of beslist u uw schilderklus door ons laten uitvoeren dan krijgt u advies van ons helemaal gratis.
De schilders van verfjob staan voor u klaar
Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoorpand, grote bedrijfsruimtes, een flatgebouw en/of vakantiepark of de woningen van uw woningcorporatie, het is allemaal mogelijk.
Voor bedrijven en woningcorporaties in de regio Breda, Tilburg, ’s Hertogenbosch en Utrecht en in voorkomende gevallen ook buiten deze regio voeren wij schilder- en onderhoudsklussen uit.
Beste prijs
Elke verfklus pakken we grondig aan. Dat betekent dat u de beste kwaliteit mag verwachten, maar ook nog eens tegen de beste prijs! Heeft u een verfklus? Laat het ons weten! Uiteraard maken we eerst een uitgebreide offerte voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet te maken krijgt met verrassingen achteraf. Want dat is Verfjob: transparant, topkwaliteit en optimale garantie!
Om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van contactformulierbel mij terug-optie of een mail sturen naar info@verfjob.nl met een vraag voor een afspraak.
In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.