• ProGold Isoleerspray | Isolerend ondergronden vervuild met nicotineaanslag, roet, teer en vochtplekken.
  • €9.95

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

ProGold Isoleerspray

De ProGold Isoleerspray is een sneldrogende, isolerende verf voor binnen op basis van acrylaathars in een aerosol. De isoleerspray is geschikt voor het isoleren van ondergronden die plaatselijk vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals nicotineaanslag, roet, teer en vochtplekken. De spray is toepasbaar op o.m. betonnen wanden en plafonds, pleisterwerk en gipskartonplaat en is overschilderbaar met binnenmuurverven.


De ProGold Isoleerspray bestelt u voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over De ProGold Isoleerspray of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Sneldrogende isoleerspray voor binnen
Isolerend ondergronden vervuild met nicotineaanslag, roet, teer en vochtplekken
Overschilderbaar met binnenmuurverven
Glansgraad: mat
Rendement: ca. 3-4 m2/spuitbus, afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode.
Overschilderbaar: ca. na 30 min
Kleuren: wit
Applicatiemethode: spuit
Verpakking: 500 ml

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gerelateerde producten

All-Grund Spray van Sudwest

All-Grund Spray van Sudwest

Hechtprimer in spuitbus toepasbaar in binnen en buitensituaties Hechting op verzinkt staal, kunststof en aluminium, RVS, koper, messing, PVC, polyester, melamine, oude laklagen enz. Grondverf voor hout Roestwerend voor ijzer en staal en ..

€14,50

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.