• Sigma S2U Nova Matt
  • €37.15

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Sigma S2U Nova Matt

Sigma S2U Nova Matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA® technologie (Lipophobic Technology for (PU)Acrylics).

Geschickt voor het voor- en aflakken van hout, maar ook voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf.


Sigma S2U Nova Matt bestelt u voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Sigma S2U Nova Matt of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA® technologie (Lipophobic Technology for (PU)Acrylics).
Niet vergelend
Kras- en slijtvast
Snelle droging
Gemakkelijk verwerkbaar
Lange opentijd
Glansgraad: Mat
Rendement: ca. 13 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond
Overschilderbaar na: ca. 5 uur
Kleuren: wit en vrijwel alle kleuren
Verdunning: terpentine
Applicatiemethode: kwast, roller
Verpakking: 1 liter en 2,5 liter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.