• Sigma S2U Nova Semi Gloss
  • €41.98

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Sigma S2U Nova Semi Gloss

Sigma S2U Nova Semi Gloss is een hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-acrylaat met LTA® technologie (Lipophobic Technology for (PU)Acrylics). Geschikt voor het voor- en aflakken van hout en voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars.


Combitips

Het wordt u aanbevolen om voor- en af te lakken met Sigma S2U Nova Semi Gloss.


Sigma S2U Nova Semi Gloss bestelt u voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Sigma S2U Nova Semi Gloss of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen op waterbasis met LTA® technologie (Lipophobic Technology for (PU)Acrylics).
Uitstekende vloeiing
Lange opentijd
Kras- en slijtvast
Kleurvast
Reukarm
Gemakkelijk verwerkbaar
Snelle droging
Goede dekking
Glansgraad: Halfglans
Rendement: ca. 13 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond
Overschilderbaar na: ca. 5 uur
Kleuren: wit en vrijwel alle kleuren
Verdunning: water
Applicatiemethode: kwast, roller
Verpakking: 1 liter en 2,5 liter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.