• Sigma Nova S2U Satin | Kras- en slijtvast waterbasis verf voor binnen
  • €39.95

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Sigma S2U Nova Satin

Sigma S2U Nova Satin is een hoogwaardige en professionele lakverf op waterbasis voor binnen. Denk aan uw kozijnen of deuren die u een nieuwe uitstraling geeft met deze zijdeglanzende lakverf. Sigma S2U Nova Satin is op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+ TM technologie en is zeer geschikt voor het aflakken van hout en stalen oppervlakken en non-ferrometalen. Na een korte droogtijd van ongeveer vijf uur kan de volgende laag worden aangebracht.

Voordat u start met Sigma S2U Nova Satin is het van belang om het project eerst voor te bewerken met de Sigma Multiprimer Aqua. Nadat de primer is aangebracht en is gedroogd brengt u een geschikte grondverf aan. Nova Satin is uitstekend toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen op basis van acrylaatdispersie en alkydhars.

Vrijwel in elke kleur verkrijgbaar

Deze zijdeglans van Sigma Coatings is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur. Twijfelt u over de kleur in combinatie met uw meubilair? Of wilt meerdere kleurtinten met elkaar combineren? Bij Verfjob.nl kunt u een Sigma kleurenwaaier lenen of kopen. Met de leenmogelijkheid kunt u de kleurenwaaier 21 dagen gebruiken. Dit is een ideale oplossing wanneer u thuis even rustig de tijd wilt nemen om de juiste Sigma S2U Nova Satin kleur uit te kiezen. Na deze periode krijgt u de aanschafprijs op uw rekening teruggestort, indien de kleurenwaaier in dezelfde goede staat wordt teruggezonden. De enige kosten voor u zijn de verzend- en retourkosten. Kiest u liever uit onze online kleurenwaaier, houd dan rekening met een kleurverschil ten opzichte van de werkelijkheid. Dit kan komen door uw beeldscherminstellingen.

Sigma S2U Nova Satin bestelt u voordelig en snel bij Verfjob.nl

Heeft u een vraag over Sigma S2U Nova Satin of over een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies de ‘Bel mij terug’ optie onderaan de website. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Hoogwaardige, waterbasis lakverf voor binnen op basis van polyurethan-acrylaat met LTA® technologie
Niet vergelend
Lange opentijd
Kras- en slijtvast
Verpakking: 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter
Reukarm
Gemakkelijk verwerkbaar
Snelle droging
Goede dekking
Glansgraad: Zijdeglans
Rendement: ca. 10 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond
Overschilderbaar na: ca. 5 uur
Kleuren: wit en vrijwel alle kleuren
Verdunning: water
Applicatiemethode: kwast, roller

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tags: sigma, s2u, lakverf, waterbasis, slijtvast

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.