• Global PU Top Gloss
  • €32.39

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Global PU Top Gloss

Global PU Top Gloss is een duurzame gepigmenteerde, oplosmiddelarme aflak voor binnen en buiten. Aquatura PU Top Satin heeft de verwerkingseigenschappen van de traditionele synthetische aflakken. Te gebruiken op diverse ondergronden zoals hout, MDF, metaal en kunststof met inachtneming van de ondergrond behandeling.


Combitips

Ondergrond eventueel ontvetten met Global Globaclean. Voorafgaan aanbrengen van Global PU Top Gloss kunt u de ondergrond het best gronden met Aquatura Baseprimer X-tra of Aquatura Multiprimer Plus.


Global PU Top Gloss bestelt u voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Global PU Top Gloss of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Duurzame lakverf voor binnen en buiten
Gemakkelijk verwerkbaar
Excellente dekking
Uitstekend vloeiing
Zeer goede droging
Reukarm
Goed reinigbaar
Huidvet isolerend
Milieu ontlastend
Elastisch
Glansgraad: Hoogglans
Rendement: Ca. 12 m²/liter
Overschilderbaar na : ca. 18 uur
Kleuren: wit en alle kleuren
Verdunning: Water of Aquatura TF
Applicatiemethode : kwast en roller
Verpakking: 0,5 ltr, 1ltr en 2,5 ltr

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.