• Global Brilliantcoat SB
  • €34.28

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Global Brilliantcoat SB

Global Brilliantcoat SB is een hoogglanzende luchtdrogende aflak voor buiten op basis van siliconen gemodificeerde alkydhars. Geschikt als afwerklaag voor bescherming en verfraaiing van geveltimmerwerk, multiplex, boeiboorden, luifels, staalconstructies, etc. Ondergrond zoals metaal en kunststof voorbehandelen met een geschikte primer.


Combitips

Ondergrond eventueel ontvetten met Global Globaclean. Staalwerk ontroesten en gronden met Global Unieprimer. Moeilijk hechtende ondergronden voorbehandelen met Global Aquatura Multiprimer. Kaal gekomen delen/onderdelen vooraf behandelen met Global Basecoat of Global Quickprimer.


Global Brilliantcoat SB bestelt u voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Global Brilliantcoat SB of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Duurzaam luchtdrogende aflak voor buiten
Zeer goed buitenduurzaam
Gemakkelijk verwerkbaar en goede vloei
Zeer goed glansbehoud
Uitstekende hechting
Bestand tegen reinigen onder hoge druk en de meeste agressieve reinigingsmiddelen
Verspuitbaar
Glansgraad: Hoogglans
Rendement: Ca. 15-18 m²/liter
Overschilderbaar na : ca. 24 uur
Kleuren: wit en alle kleuren
Verdunning: Terpentine, bij voorkeur onverdund verwerken
Applicatiemethode : kwast, roller en luchtspuit
Verpakking: 0,5ltr, 1 ltr en 2,5 ltr

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.