• Boonstoppel Garantie Hoogglans SB
  • €44.49

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Boonstoppel Garantie Hoogglans SB

Boonstoppel Garantie Hoogglans SB is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Het heeft een hoge duurzaamheid, een lang glansbehoud en een goede droging bij lage temperaturen (vanaf 2°C). Uitstekende dekking en kantendekking. Soepele verwerking en goede vloeiing. Boonstoppel Garantie Hoogglans SB is uitermate geschikt voor het aflakken van hout en van metaal dat reeds is voorzien van een roestwerend grondverf systeem.


Combitips

Voorafgaan aanbrengen van Boonstoppel Garantie Hoogglans SB kunt u ondergrond het beste gronden met Boonstoppel Garantie Grondverf PU.


Boonstoppel Garantie Hoogglans SB bestelt u voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Boonstoppel Garantie Hoogglans SB of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Hoogglans lakverf voor buiten op terpentine basis
Extreem duurzaam
Lang glansbehoud
Goede droging vanaf 2°C
Uitstekende dekking en kantendekking
Soepele verwerking
Goede vloeiing
Zeer goede weerbestandheid
Rendement: ca. 16 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond
Overschilderbaar na: ca. 16 uur
Applicatiemethode: kwast en verfroller
Kleuren: in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar
Verpakking: in bussen van 1 en 2,5 liter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.