• Boonstoppel Garantie Exqua d-Or Hoogglans
  • €51.98

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Boonstoppel Garantie Exqua d-Or Hoogglans

Boonstoppel Garantie Exqua d’Or Hoogglans is een hoogwaardige, hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Boonstoppel Garantie Exqua d'Or Hoogglans is toepasbaar voor het aflakken van hout en van metaal dat reeds is voorzien van een roestwerend grondverfsysteem. In combinatie met Garantie Exqua d’Or Grondverf staat het systeem garant voor een streeploos eindresultaat met een superieur hoge bolle glans, een zeer hoge duurzaamheid en een optimale vloeiing.


Garantie Exqua d’Or Hoogglans bestelt u voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Garantie Exqua d’Or Hoogglans of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Hoogglans lakverf voor buiten op terpentine basis
Zeer hoge duurzaamheid
Lang glansbehoud
Uitstekende dekking en kantendekking
Soepele verwerking
Superieure vloeiing
Rendement: ca. 16 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond
Overschilderbaar na: ca. 16 uur
Kleuren: in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar
Verpakking: in bussen van 1 en 2,5 liter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.