Veel gestelde vragen

U kunt eenvoudig een keuze maken uit het grote aanbod van verven en schildersmaterialen. Als keuzehulp kunt u gebruikmaken van handige filters, zoals “Zoek op categorieën”, “Onze verfwijzer”. Indien u weet wat u zoekt, kunt u de zoekfunctie gebruiken boven in uw scherm.

Voor verfproducten kiest u vervolgens de juiste kleur uit onze unieke kleurenkiezer of als de kleurcode bekend is, vult u deze gewoon in. Hierna kunt u het product toevoegen in uw winkelwagen en doorgaan naar afrekenen.
Bij Verfjob.nl kunt u zowel zakelijk als particulier verf en non paint-producten bestellen.
Nederland
Alle bestellingen worden vanaf € 125,-- gratis bezorgd in Nederland (ook op de Waddeneilanden).
Indien u minder dan € 125,-- bestelt, dan betaald u € 8,40 verzendkosten.

België
Alle bestellingen worden vanaf € 125,-- gratis bezorgd.
Indien u minder dan € 125,-- besteld, dan betaalt u € 8,40 verzendkosten.
U kunt uw bestelling bij ons in Made komen ophalen.

Bij online afrekenen kunt u optie ‘Ophalen’ kiezen. U betaalt dan geen verzendkosten en u wordt gebeld zodra de bestelling klaar staat om opgehaald te worden.
Om een bestelling plaatsen hoef u niet per se een account maken. U kunt als gast aankopen doen. 
Het is wel handig om een account hebben als u van plan bent om herhaalde aankopen te doen. U heeft inzicht in uw eerder bestelde artikelen, facturen en bij vervolg bestellingen hoeft u niet nogmaals uw gegevens in te vullen.
Een klacht is altijd vervelend, maar waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Uiteraard proberen wij dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Op ons klachtenpagina kunt u uw klacht melden. Wij gaan er vanuit dat u alsnog een tevreden klant van Verfjob.nl bent en blijft!
Wij streven er naar om alle bestellingen op werkdagen vóór 11:00 de volgende dag geleverd te hebben. In elk geval wordt het binnen 48-uur geleverd. Bij enkele niet standaard producten is de levertijd langer dan 48 uur. Dat melden wij bij de product informatie.

Mochten er zich complicaties voordoen dan wordt u hierover opgebeld of gemaild. Als een product toch niet leverbaar is dan wordt er en alternatief aangeboden in overleg met u.
Mocht u om wat voor reden dan ook uw bestelling willen annuleren, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info@verfjob.nl of bel direct naar ons contact telefoon nummer.

Wij kunnen de bestelling dan direct annuleren zolang er geen verf op kleur gemengd is.
Indien mogelijk bezorgen wij alle artikelen in uw bestelling in één pakket. Het kan voorkomen dat u niet alle artikelen van uw bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we u dan slechts één maal de kosten voor verpakking en verzending. Alle andere artikelen voor dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd.
In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.