• Universol Ontvetter - ammoniakvervanger
  • €10.10

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Universol Ontvetter - ammoniakvervanger

Omschrijving

Universol Ontvetter is de ammoniak vervanger voor schilders om het schilderwerk perfect te reinigen voor het schilderen. Door zijn bijzondere samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten.

Universol Ontvetter is uitermate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het schilderen met waterbasys en synthetische (terpantine) verven. Universol is niet schuimend, biologisch afbreekbaar, behoeft niet te worden nagewassen en is zeer veilig en zuinig in gebruik. Verdunnen 1:100.

Breng Universol Ontvetter aan met behulp van een spons, doek of borstel. Bij sterke vervuiling behandeling herhalen. Bij eerste gebruik toepassen op minder zichtbare plaats.

Universol Ontvetter - ammoniakvervanger bij verfjob.nl

Universol Ontvetter - ammoniakvervanger bestelt u online, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Universol Ontvetter - ammoniakvervanger of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Biologisch afbreekbaar ontvetter
Niet schuimend
Nawassen is niet noodzakelijk
Als beste getest
Inhoud: 1 liter
1:10 ovens, motoren, zeer vervuilde vloeren
1:50 keukens, tuinmeubels, machines
1:100 tapijt, nicotineaanslag, ramen, SCHILDERWERK

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gerelateerde producten

Global Unicoat - dekkende beits

Global Unicoat - dekkende beits

Zijdeglanzende 1-pot-systeemverf dekkende beits voor buiten Weerbestendig en uitstekende hechting Vochtregulerend Goed vullend Bestand tegen reinigen onder hogedruk en de meeste agressieve reinigingsmiddelen Gemakkelijk verwerkbaar Gl..

€30,20

Sigma S2U Allure Primer - Grondverf voor buiten

Sigma S2U Allure Primer - Grondverf voor buiten

Duurzame grondverf en voorlak voor buitentoepassingen Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud, verwerkbaar van 0°C tot 30°C; DUBOkeur gecertificeerd; Goede vulling; Hoge dekkracht en goede kantendekking; Goede vloei-eigenschappen; Zeer go..

€40,05

Sigma S2U Allure Gloss - Hoogwaardig lakverf

Sigma S2U Allure Gloss - Hoogwaardig lakverf

Hoogglanzende slijtvaste 4-seizoenen lak op terpentinebasis voor buiten; Gemakkelijk verwerkbaar van 0°C tot 30°C; DUBOkeur gecertificeerd; 10 jaar ‘schildervrij’ garantie mogelijk; Minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten; Soe..

€55,00

Sigma S2U Gloss - Hoogwaardige lakverf

Sigma S2U Gloss - Hoogwaardige lakverf

Hoogwaardig lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars; 8 jaar ‘schildervrij’ garantie lakverf voor buiten; Lage temperatuur droging: 0°C tot 30°C; Bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud; Minimale blaasvorming op grofnervige..

€46,90

Sigma S2U Semi-Gloss

Sigma S2U Semi-Gloss

Duurzame lakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars Lage temperatuur droging: 0°C tot 30°C Hoge weervastheid ook in kustgebieden Kras- en slijtvast Duurzame elasticiteit en hoge dekkracht Optimaal glansbehoud Eenvoud..

€46,15

Sigma S2U Satin - Uitstekende zijdeglanzende lakverf

Sigma S2U Satin - Uitstekende zijdeglanzende lakverf

Zijdeglanzende lakverf voor buiten op basis van terpentine (Alkyd) Kras- en slijtvast Gemakkelijk verwerkbaar Goede vloeiing en hoge dekkracht Glansgraad: zijdeglans Rendement: ca. 16,5 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond Over..

€45,40

Sigma S2U Primer - Luchtdrogende grondlakverf voor buiten

Sigma S2U Primer - Luchtdrogende grondlakverf voor buiten

Gemakkelijk verwerkbaar grondlakverf voor buiten; Verwerkbaar vanaf 0°C; Hoge dekkracht en goede kantendekking; Goede vloei-eigenschappen; Zeer goede hechting en Goede vulling; Slijtvast en vochtregulerend; Goede weervastheid; één laa..

€36,35

Sigma Schakelverf Semi-Gloss - dekkende beits

Sigma Schakelverf Semi-Gloss - dekkende beits

Duurzame 1-pot-systeemverf dekkende beits voor buiten Geschikt als grondverf, voorlak en aflak voor buitentoepassing Gemakkelijk verstrijkbaar Hoge dekkracht en weerbestendigheid Goede kantendekking en vloei Vochtregulerend Glansgraad..

€34,50

Sigma Rapid Primer - Sneldrogende grondverf

Sigma Rapid Primer - Sneldrogende grondverf

Sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars; Vochtregulerend; Lage temperatuur droging van 0°C tot 25°C; Lange open-tijd; Goede kantendekking; Uitstekende vloei; Duurzaam elastisch en flexibel; Goede h..

€30,00

Sigmalife Stain Matt - Transparante beits

Sigmalife Stain Matt - Transparante beits

Snel drogende, duurzame, transparante beits voor binnen en buiten toepassingen Goede hechting op diverse houtsoorten Nerftekening van het hout wordt geaccentueerd Vochtregulerend en waterafstotend Goede weervastheid en bescherming Gema..

€26,95

Sigmalife VS Acryl Satin - Transparante impregneerbeits

Sigmalife VS Acryl Satin - Transparante impregneerbeits

Vochtregulerende transparante impregneerbeits Nerftekening van het hout wordt geaccentueerd Lichtvaste houtkleuren Toe te passen op hout Overschilderbaar met verven en vernissen Glansgraad: zijdeglans Rendement: 22,5 m2/l, afhankelijk..

€29,45

Sigmalife VS-X Satin - Transparante impregneerbeits

Sigmalife VS-X Satin - Transparante impregneerbeits

Goede bescherming van het houtoppervlak tegen UV-straling Nerftekening van het hout wordt geaccentueerd Vochtregulerend Lichtvaste houtkleuren Overschilderbaar met verven en vernissen Glansgraad: zijdeglans Rendement: 25 m2/l Oversc..

€26,90

Sigmalife DS TX Gloss - Hoogglanzende, transparante beits

Sigmalife DS TX Gloss - Hoogglanzende, transparante beits

Hoogglanzende, transparante beits voor buitentoepassingen Nerftekening van het hout wordt geaccentueerd Vochtregulerend en waterafstotend Lichtvaste houtkleuren Goede weervastheid en buitenduurzaamheid Goede bescherming van het houtopp..

€30,50

DRYWOOD Verf voor Hout Master - Dekkende beits

DRYWOOD Verf voor Hout Master - Dekkende beits

Duurzame, watergedragen sneldrogende dekkende beits Geschikt als grondverf, voorlak en aflak voor binnen- en buitentoepassing Zeer goede dekking en vloei Uitstekend vullend en in hoge laagdiktes aan te brengen Glansgraad: zijdeglans Ov..

€35,25

DRYWOOD VVH Transparante beits

DRYWOOD VVH Transparante beits

Duurzame en sneldrogende transparante beits voor binnen- en buitentoepassing Geschikt als grondverf, voorlak en aflak Zeer goede dekking en vloei Uitstekend vullend en in hoge laagdiktes aan te brengen Glansgraad: Hoogglans Overschilde..

€38,65

Verfroller van schuim - Goudhaantje Extra Fijn

Verfroller van schuim - Goudhaantje Extra Fijn

Verfroller van schuim voor een perfecte eindafwerking Een extra fijne oppervlakte structuur Geschikt voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven Ook geschikt voor roestwerende lakken en polyester Beugel dikte: 6 mm Breedte: 11cm ..

€0,95

Tags: universol, ontvetter, reinigingsmiddel, ammoniakvervanger

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.