Schilderdiensten

schilder

Garantie op uw verfklus

Verfjob.nl is niet alleen een webwinkel voor verf, verfproducten en aanverwante artikelen. In de regio Breda, Tilburg, ’s Hertogenbosch en Utrecht kunt u ook bij Verfjob.nl terecht als u een verfklus heeft, die u wilt laten uitvoeren door de beste schilders.

Beste kwaliteit

Elke verfklus pakken we grondig aan. Dat betekent dat u de beste kwaliteit mag verwachten, maar ook nog eens tegen de beste prijs! Heeft u een verfklus? Laat het ons weten! Uiteraard maken we eerst een uitgebreide offerte voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet te maken krijgt met verrassingen achteraf. Want dat is Verfjob.nl: transparant, topkwaliteit en optimale garantie!

Voor een afspraak of voor een vrijblijvende offerte kunt u het algemene contactformulier invullen, gebruik maken van bel mij terug-optie of een e-mail sturen naar info@verfjob.nl, waarna wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.