Retour- en teruggavebeleid

Wanneer kan ik een bestelling retourneren?

Verfjob.nl accepteert verkeerd geleverde, ongeopende en niet beschadigde producten in de originele verpakking retour. (Bij constateren van een beschadigde pakket direct melden bij de koerier).

Indien een product beschadigd is verzoeken we u ons te mailen naar info@verfjob.nl.


Speciaal voor u op kleur gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Bij retourzending wegens verkeerde levering, ontvangt u het aankoopbedrag van het bestelde product en de verzendkosten retour.

Tot hoeveel dagen na aankoop kan ik een bestelling retourneren?

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na de ontvangstdatum aanmelden voor een retour. Na melding  op basis van herroepingsrecht heeft u 14 dagen de tijd te retourneren. U kunt de producten ook direct binnen de termijn van 14 dagen terug sturen. 

Wat moet ik doen als ik een verkeerd of beschadigd artikel heb ontvangen?

Stuur een mail naar info@verfjob.nl met daarin de reden waarom u een product retourneert, het ordernummer, uw gegevens , telefoonnummer en bankrekening nummer. U ontvangt van ons dan een bevestiging. Zonder deze bevestiging kan de bestelling niet geretourneerd worden.

Hoe retourneer ik een bestelling?

Meld uw retourzending van te voren aan via de retourformulierU ontvangt van ons dan een bevestiging. Zonder deze bevestiging kan de bestelling niet geretourneerd worden.

Hoe ontvang ik mijn geld terug van een geretourneerde bestelling?

De door u reeds betaalde bedragen worden zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van een herroeping op basis van betaalwijze terugbetaald.

De kosten voor het retourneren dient u zelf te betalen. Wij mogen wachten met terug betalen, totdat u wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond de producten te hebben geretourneerd. 

Welke regels gelden voor het retourneren van verschillende artikelen?

Geretourneerde artikelen worden geaccepteerd wanneer ze verpakt zijn in de originele ongeopende verpakking en voor verfproducten geldt bovendien dat het blik, redelijkerwijs mogelijk, niet geopend mag zijn geweest.

Wanneer het artikel beschadigd is, kan Verfjob.nl een schadevergoeding in rekening brengen. 

Krijg ik mijn verzendkosten terug bij het retourneren?

U krijgt door u gemaakte verzendkosten terug als een artikel uit de zending is verkeerd geleverd of anderszins niet correct geleverd. 


Zodra het pakket in goede orde is ontvangen, worden de verzendkosten via de wijze van aankoop gecrediteerd. De creditering zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. U dient het retourbewijs te bewaren totdat de verzendkosten gecrediteerd zijn.

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.