Welkom!

Verf, verfmaterialen en gratis advies

Verfjob.nl verkoopt topkwaliteit verf en verfproducten van de beste merken.  Zoals Sigma Coating, Boonstoppel Verf, Global Pain, ProGold. Goedkope verf, die elders vaak veel duurder is.

Al onze producten komen uit onze voorraad die constant ververst wordt. Dat betekent dat we snel kunnen leveren. Verfjob.nl staat garant voor hoge kwaliteit en de juiste kleur van onze verfproducten en dat allemaal tegen lage tot zeer lage prijzen.

Materialen

U kunt bij Verfjob.nl ook terecht voor verfartikelen en verfmaterialen, zoals kwasten, rollers, schuurpapier, tape, kits en ontvettingsmiddelen. En dat allemaal tegen lage tot zeer lage prijzen. Maar waar Verfjob.nl zich het meest in onderscheid ten opzichte van andere webwinkels is, behalve de lage prijs,  het uitgebreide en GRATIS OP-MAAT-ADVIES voor uw verfklus. Uitgebreid advies per e-mail, telefonisch of bij u op locatie kan u veel geld en tijd besparen. En als u een schilderklus heeft, die u zelf niet aan kunt of wilt weten hoe u die moet aanpakken? Schakel dan de specialisten van Verfjob.nl in voor het beste resultaat!


Waarom Verfjob.nl?

1.     Uitgebreid assortiment verven van de beste merken

2.    Goedkope verf, hoge kwaliteit

3.     Snel en uit voorraad leverbaar

4.     Deskundig en gratis advies

5.     Handige keuzewijzer op de website

6.     Meer dan 20 jaarpraktijkervaring met allerlei verfklussen

7.     Schilder klussen op locatie door de beste specialisten

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.