De kleuren van 2018!

Ach, over smaak valt niet te twisten. Zeker. Het blijft toch elke keer weer een verassend fenomeen dat we ons laten beïnvloeden door trends. Met de kleurtrends voor 2018 is het niet anders. Hoewel we van nature een voorkeur hebben voor een bepaalde kleur, net zoals de een spruitjes lekker vindt en de ander ervan gruwelt, zullen we ongetwijfeld weer geïnspireerd worden door de kleurtrends van volgend jaar. Wat kunnen we verwachten? Er zullen meer metallics te zien zijn in het interieur en er zal een verandering merkbaar zijn van de wat zachtere pasteltinten naar intensere, contrastrijke en complementerende kleuren. Blauw en oranje bijvoorbeeld, een zeer natuurlijk combinatie van koele en warme tonen. Ook roze zal aan de revival toe zijn. Ongetwijfeld straks terug te vinden in tal van meisjeskamers, waarin de muren geverfd zijn met verschillende tinten roze. Maar ook in bijvoorbeeld andere ruimtes, zoals de huiskamer of werkkamer, waarin grijsroze tinten het uitstekend zullen doen! We zetten de mengmachine alvast aan.

Perfect aansluitend op al die rozetinten zijn neutrale kleuren, zoals beige en lichtbruin. Rustgevend en natuurlijk. Hoe het ook zij, Verfjob.nl levert alle kleuroplossingen die denkbaar zijn. Ongeacht of het om trendkleuren voor 2018 gaat of om uw persoonlijke smaak, waar u terecht aan vasthoudt!


Uw verfadviseur

Jan de Vakman

Related Products

KEIM Exclusies Kleurenwaaier

KEIM Exclusies Kleurenwaaier

Keim Exclusief Kleurenwaaier - ProductbeschrijvingKEIM Heeft in deze kleurenwaaier een prachtige selectie gemaakt. Door het gebruik van minerale kleurstoffen zijn deze kleuren ook super natuurlijk. Alle Keim kleuren worden handmatig gemaakt..

€48,35

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.