• €13.50

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Goudhaantje Ovale Kwast Serie 260

Omschrijving 

Goudhaantje Ovale Kwast Serie 260 is een kwast van 100% chinees varkenshaar Chungking (90% tops), heeft gelakte steel en verkoperde bus. Deze ovalen Goudhaantjekwast is meest geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Een kwast van topkwaliteit!

De Goudhaantje ovale kwasten zijn de belangrijkste en meest gebruikte kwast bij de professionele schilders. In combinatie met een puntkwast voor het besnijden en de kleine onderdelen.

Deze Goudhaantje kwasten worden gemaakt bij de Nederlandse kwasten fabriek Van Dam. Een naam die al jaren garant staat voor kwaliteit. 

Kwasten die gemaakt zijn van het beste varkenshaar wat er op de markt verkrijgbaar is.

Kenmerken

  • Duurzame gebonden platte kwast gemaakt van zwart Chinees varkenshaar (90% tops)
  • Meest geschikt voor terpentineverf en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven
  • Hoge verfopname
  • Streeploos resultaat
  • Geleidelijk verfafgifte
  • Verkoperde bus
  • Een gelakte houten steel
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Tip

Haal de kwast voor gebruik even over een schuurpapiertje, om losse haren te verwijderen. Na gebruik de kwast schoonmaken, goed laten drogen en hij is weer klaar voor een volgende verfronde!

Tops

De lengte van het varkenshaar wordt meestal uitgedrukt in mm aangevuld met een percentage tops, bijvoorbeeld 90%. Dat wil zeggen dat 90% van een bundel van bijvoorbeeld 76 mm ook deze lengte heeft en dat er 10% korter haar in zit. Er zijn echter ook kwaliteiten op de markt van 60,70 en 80% tops. Deze zijn goedkoper maar ook van een mindere kwaliteit.

Chinees Varkenshaar

Deze kwaliteiten zijn genoemd naar de provincies vanwaar het haar vandaan komt. Uit het Chinese hoogland komen de kwaliteiten Chungking en Hankow. Dit zijn de beste kwaliteiten en onderscheiden zich van andere door hun kracht en elasticiteit.

Goudhaantje Ovale Kwast serie 260 bij Verfjob.nl

Goudhaantje Ovale Kwast serie 260 bestelt u online, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Goudhaantje Ovale Kwast serie 260 een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optieWij reageren op werkdagen vrijwel direct. 

Duurzame gebonden platte kwast gemaakt van zwart Chinees varkenshaar (90% tops)
Ovale kwasten voor terpentine- en en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven
Hoge verfopname
Streeploos resultaat
Geleidelijk verfafgifte
Een kwast van topkwaliteit
Meest gebruikte kwast bij de professionele schilders
Nederlandse kwaliteit
Maat: 35 mm - 55 mm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gerelateerde producten

Sigma S2U Primer - Luchtdrogende grondlakverf voor buiten

Sigma S2U Primer - Luchtdrogende grondlakverf voor buiten

Gemakkelijk verwerkbaar grondlakverf voor buiten; Verwerkbaar vanaf 0°C; Hoge dekkracht en goede kantendekking; Goede vloei-eigenschappen; Zeer goede hechting en Goede vulling; Slijtvast en vochtregulerend; Goede weervastheid; één laa..

€48,00

Tags: goudhaantje, kwast, terpentinebasis

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.