• €3.90

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

In verband met de vakantieperiode zullen alle bestellingen vanaf 20-08-2023 weer geleverd worden. Bedankt voor uw begrip!

Goudhaantje Platte Kwast Serie 660

Omschrijving 

Goudhaantje Platte Kwast Serie 660 is gemaakt van zwart Chinees varkenshaar Chungking (90% tops), meest geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) vervenDeze Goudhaantje Platte Kwast is dubbeldik, heeft een houten gelakte steel met goudgele punt en verkoperde bus. Goudhaantje kwasten die gemaakt zijn van het beste varkenshaar wat er op de markt verkrijgbaar is. De Goudhaantje platte kwast serie 660 is verkrijgbaar in verschillende maten.

Deze Goudhaantje platte kwasten worden gemaakt bij de Nederlandse kwasten fabriek Van Dam. Een naam die al jaren garant staat voor topkwaliteit. 

Kenmerken

  • Duurzame gebonden platte kwast gemaakt van zwart Chinees varkenshaar (90% tops)
  • Meest geschikt voor terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven
  • Hoge verfopname
  • Streeploos resultaat
  • Geleidelijk verfafgifte
  • Verkoperde bus
  • Een gelakte houten steel
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Tip

Haal de kwast voor gebruik even over een schuurpapiertje, om losse haren te verwijderen. Na gebruik de kwast schoonmaken, goed laten drogen en hij is weer klaar voor een volgende verfronde!

Tops

De lengte van het varkenshaar wordt meestal uitgedrukt in mm aangevuld met een percentage tops, bijvoorbeeld 90%. Dat wil zeggen dat 90% van een bundel van bijvoorbeeld 76 mm ook deze lengte heeft en dat er 10% korter haar in zit. Er zijn echter ook kwaliteiten op de markt van 60,70 en 80% tops. Deze zijn goedkoper maar ook van een mindere kwaliteit.

Chinees Varkenshaar

Deze kwaliteiten zijn genoemd naar de provincies vanwaar het haar vandaan komt. Uit het Chinese hoogland komen de kwaliteiten Chungking en Hankow. Dit zijn de beste kwaliteiten en onderscheiden zich van andere door hun kracht en elasticiteit.

Goudhaantje Platte Kwast Serie 660 bij Verfjob.nl

Goudhaantje Platte Kwast serie 660 bestelt u online, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Goudhaantje Platte Kwast serie 660 een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optieWij reageren op werkdagen vrijwel direct. 

Duurzame platte kwast gemaakt van zwart Chinees varkenshaar (90% tops).
Meest geschikt voor terpentineverf en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven
Hoge verfopname
Streeploos resultaat
Geleidelijk verfafgifte
Verkoperde bus
Een gelakte houten steel
Verkrijgbaar in verschillende maten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gerelateerde producten

Global Unicoat - dekkende beits

Global Unicoat - dekkende beits

Zijdeglanzende 1-pot-systeemverf dekkende beits voor buiten Weerbestendig en uitstekende hechting Vochtregulerend Goed vullend Bestand tegen reinigen onder hogedruk en de meeste agressieve reinigingsmiddelen Gemakkelijk verwerkbaar Gl..

€42,50

Verfroller - Nylon Vachtroller voor 2 componenten verven

Verfroller - Nylon Vachtroller voor 2 componenten verven

Zeer geschikt voor agressieve materialen zoals epoxy’s en 2 componenten verven Kompleet met beugel van Ø 6mm Nylon vacht met blauwe streep Pool hoogte: 12 mm Doorsnede kern: 40 mm, pluisvrij Maat: 18 cm en 25 cm ..

€5,75

Sigmalife VS-X Satin - Transparante impregneerbeits

Sigmalife VS-X Satin - Transparante impregneerbeits

Goede bescherming van het houtoppervlak tegen UV-straling Nerftekening van het hout wordt geaccentueerd Vochtregulerend Lichtvaste houtkleuren Overschilderbaar met verven en vernissen Glansgraad: zijdeglans Rendement: 25 m2/l Oversc..

€39,15

DRYWOOD Verf voor Hout Master - Dekkende beits

DRYWOOD Verf voor Hout Master - Dekkende beits

Duurzame, watergedragen sneldrogende dekkende beits Geschikt als grondverf, voorlak en aflak voor binnen- en buitentoepassing Zeer goede dekking en vloei Uitstekend vullend en in hoge laagdiktes aan te brengen Glansgraad: glanzend Over..

€44,45

Tags: goudhaantje, kwast, terpentinebasis

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.