• Sigma S2U Satin | Bestel online bij Verfjob.nl
  • €65.95

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

In verband met de vakantieperiode zullen alle bestellingen vanaf 20-08-2023 weer geleverd worden. Bedankt voor uw begrip!

Sigma S2U Satin - Uitstekende zijdeglanzende lakverf

Sigma S2U Satin - Product beschrijving

Sigma S2U Satin is een uitstekende zijdeglanzende lakverf om uw tuinhuis, schutting of buitenkozijnen te voorzien van een prachtige verflaag. Behalve dat Sigma S2U Satin doorgaans toegepast wordt op houten oppervlakken, zijn ook staal en non-ferrometalen te voorzien met deze ultra dekkende verf.


Hoe gebruik ik Sigma S2U Satin?

Wanneer u uw project eerst voorziet van een primer of grondverf, kunt u vervolgens met de Sigma S2U Satin starten. Is het oppervlak eerder geschilderd geweest? Zorg ervoor dat u het oppervlak heeft geschuurd en vetvrij heeft gemaakt. Daarna kan een nieuwe laag S2U Satin worden aangebracht. Deze satijnenverf van Sigma is gemakkelijk te verwerken en is erg egaal. Dankzij de goede kras- en slijtvastheid heeft Sigma S2U Satin een lange levensduur en perfecte weervastheid. De verf is bestand tegen neutrale schoonmaakmiddelen. Het lappen van de ramen en reinigen van uw kozijnen met een allesreiniger zijn dan ook geen enkel probleem. Sigma S2U Satin is verkrijgbaar in blikken van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter. Bij normale omstandigheden duurt het ongeveer 16 uur voordat u een tweede laag kunt aanbrengen.


Meer informatie over Sigma S2U Satin

Weet u niet precies welke kleur het beste bij uw tuin past? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u. Zo kunt u uw kleur uitkiezen via onze online kleurkiezer of kunt u een Sigma kleurenwaaier lenen of kopen. Heeft u advies op maat nodig? Verfjob.nl staat u graag te woord. Voor ondersteuning of antwoord op uw vragen kunt u ten alle tijden contact opnemen met ons via contactformulier of kies hieronder de "Bel mij terug" optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Sigma Coatings verf uit eigen verffabriek

Sinds de 18de eeuw ontwikkelt en produceert Sigma Coatings een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries.

Zijdeglanzende lakverf voor buiten op basis van terpentine (Alkyd)
Kras- en slijtvast
Gemakkelijk verwerkbaar
Goede vloeiing en hoge dekkracht
Glansgraad: zijdeglans
Rendement: ca. 16,5 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond
Overschilderbaar na: ca. 16 uur
Kleuren: Wit en vrijwel alle kleuren
Verdunning: Terpentine
Applicatiemethode: Kwast, roller
Verpakking: 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gerelateerde producten

Sigma S2U Primer - Luchtdrogende grondlakverf voor buiten

Sigma S2U Primer - Luchtdrogende grondlakverf voor buiten

Gemakkelijk verwerkbaar grondlakverf voor buiten; Verwerkbaar vanaf 0°C; Hoge dekkracht en goede kantendekking; Goede vloei-eigenschappen; Zeer goede hechting en Goede vulling; Slijtvast en vochtregulerend; Goede weervastheid; één laa..

€52,80

Goudhaantje Patentpuntkwast serie 260

Goudhaantje Patentpuntkwast serie 260

Duurzame gebonden platte kwast gemaakt van zwart Chinees varkenshaar (90% tops) Meest geschikt voor terpentine en synthetische (oplosmiddelhoudend) verven Perfect besnijden Streeploos resultaat De meest gekozen maten zijn 12, 14 en 16 ..

€5,25

ANZA Verfroller Elite Vilt

ANZA Verfroller Elite Vilt

Geschikt voor zowel watergedragen als oplosmiddel houdende lakken Volledig oplosmiddelbestendig Zeer gelijkmatig resultaat Vachtlengte: 3 mm Beugel: 6 mm - maat 5 cm en 10 cm met kern van 15 mm Beugel: 8 mm - maat 10 cm met kern van 3..

€1,95

Anza Verfroller Platinum Antex

Anza Verfroller Platinum Antex

Verfroller met microvezels voor een gladde ondergrond en een glad resultaat Geschikt voor acryl of oplosmiddel houdende lakken, vloeibare lakken en voorstrijkmiddelen Anti-spat en goede verfopname Poolhoogte: 8 mm..

€1,95

Verfroller van schuim - Goudhaantje Extra Fijn

Verfroller van schuim - Goudhaantje Extra Fijn

Verfroller van schuim voor een perfecte eindafwerking Een extra fijne oppervlakte structuur Geschikt voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven Ook geschikt voor roestwerende lakken en polyester Beugel dikte: 6 mm Breedte: 11cm ..

€1,50

Tags: sigma, s2u, satin, zijdeglans, krasvast, slijtvast

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.