• Sigma Multiprimer
  • €40.55

 

Beschikbare opties:

  (incl.BTW)

Kleurkiezer

levertijd 2-3 Dagen

Sigma Multiprimer

Sigma Multiprimer is een universeel toepasbare corrosiewerende primer voor buiten op basis van een innovatieve combinatie van synthetische bindmiddelen. Geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse soorten kunststof. Ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen.


Combitips

Na het gebruik van de Sigma Multiprimer wordt geadviseerd om af te lakken met Sigma lakverf op basis van alkydhars, bijvoorbeeld Sigma S2U Gloss.


Sigma Multiprimer bestelt u voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Sigma Multiprimer of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Universeel toepasbare corrosiewerende primer voor buiten op basis van een innovatieve combinatie van synthetische bindmiddelen.
Snelle droging
Snelle aanhechting
Corrosiewerend
Mooie vloeiing
Goede dekking
Glansgraad: Mat
Rendement: ca. 12,5m²/liter, afhankelijk van de ondergrond
Overschilderbaar na: ca. 3 uur
Kleuren: wit en vrijwel alle kleuren
Verdunning: Geen, de verf is klaar
Applicatiemethode: kwast, roller
Verpakking: 1 liter en 2,5 liter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gerelateerde producten

Sigma S2U Gloss - Hoogwaardige lakverf

Sigma S2U Gloss - Hoogwaardige lakverf

Hoogwaardig lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars; 8 jaar ‘schildervrij’ garantie lakverf voor buiten; Lage temperatuur droging: 0°C tot 30°C; Bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud; Minimale blaasvorming op grofnervige..

€68,15

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.