• €47.25

 
levertijd 2-3 Dagen

Boonstoppel Monumenten Kleurenwaaier Mineraal

Product beschrijving van Boonstoppel Monumenten Kleurenwaaier Mineraal

Boonstoppel Monumenten Kleurenwaaier Mineraal is een compleet assortiment kleuren voor het historisch erfgoed en ‘tijdloos’ schilderwerk voor minerale ondergronden. De Kleurenwaaier Mineraal is een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet van authentieke kleuren, gebaseerd op natuurlijke pigmenten.

In het samenstellen van deze collectie is gebruik gemaakt van de pigmenten, die in het verleden werden gebruikt, en die nog steeds worden aangeboden door Verfmolen ‘De Kat’ in Zaandam.

Boonstoppel Monumenten Kleurenwaaier Mineraal geeft een selectie van 100 kleuren voor minerale ondergronden, gebaseerd op natuurlijke pigmenten.

Boonstoppel Monumenten Kleurenwaaier Interieur bij Verfjob.nl

Boonstoppel Monumenten Kleurenwaaier Interieur bestelt u online, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heeft u een vraag over Boonstoppel Monumenten Kleurenwaaier Interieur of een van onze andere producten? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of kies bel mij terug-optie. Wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Samengesteld kleurenpalet van authentieke kleuren
Selectie van 100 kleuren voor minerale ondergronden
Kleuren met de speciale pigmenten
Direct leverbaar

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gerelateerde producten

Boonstoppel Nederlandse Stad en Streekwaaier - Monumenten Kleurenwaaier Exterieur

Boonstoppel Nederlandse Stad en Streekwaaier - Monumenten Kleurenwaaier Exterieur

Compleet assortiment kleuren voor het historisch erfgoed en ‘tijdloos’ buitenschilderwerk Authentieke kleuren zoals Zaans groen, Herengrachtengroen, Brabants oker, Beemstergrijs... Boonstoppel kleurenwaaier Exterieur..

€84,70

KEIM Exclusies Kleurenwaaier

KEIM Exclusies Kleurenwaaier

Een prachtige kleuren selectie Super natuurlijke kleuren Het gehele standaard leverbare KEIM kleurengamma Kleurenwaaier bevat een aantal nieuwe kleuren, als ook "oude" kleuren uit voorgaande kleurenwaaier Alle Keim kleuren worden handma..

€48,35

Sigma Voice of Colour kleurenwaaier / kleurstaal

Sigma Voice of Colour kleurenwaaier / kleurstaal

Voice of Colour is het nieuwe kleurensyteem van Sigma Coatings bestaande uit meer dan 2000 zorgvuldig geselecteerde kleuren Het 60-30-10 principe..

€88,75

Tags: boonstoppel, kleurenwaaier

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.