Verftips

   Zoekt u de juiste verf? Laat u adviseren!

Uw slaapkamer, woonkamer, kantoor, keuken, zolder of badkamer moet natuurlijk picobello in orde zijn. De juiste grondverf, verf of latex, die het liefst ook nog zeer betaalbaar is en in precies de kleur die u wenst. Maar u weet niet goed waar u op moet letten om uiteindelijk met de juiste producten aan de slag te gaan. Bij Verfjob.nl heeft u keuze uit diverse adviesmogelijkheden, zodat u niet voor teleurstellingen komt te staan. Bijvoorbeeld als de kleur niet goed is of als na verloop van tijd de verf of latex eraf bladert. Verf kopen met gratis advies, maar ook voor kwasten en verfrollen, verfbakjes, vulmiddelen, kits en kleurwaaiers kunt u terecht bij verfjob.nl.

   Binnenverf en buitenverf

Het is belangrijk om te weten wat u nodig heeft voor uw verfklus, welke ondergrond u gebruikt en of u binnenverf of buitenverf nodig heeft, die bovendien in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar is. Misschien heeft u wel een voorkeur voor één van onze merken Sigma, Boonstoppel, Global Paint, Südwest of Avis Paint of wilt u gewoon weten welke verf u het beste kunt gebruiken. Neem dan gewoon even contact op met verfjob.nl.

   Kies de juiste verf

Om tot de juiste keus voor uw binnenverf of buitenverf te komen, hebben we verfjob.nl uitgerust met een verfwijzer. Binnen enkele simpele stappen komt u uiteindelijk uit bij de juiste grondverf, binnenverf, buitenverf, beits, latex, grondlak, primer of andere verfproducten.

   Naar de "Verfwijzer"

Heeft u advies van een specialist nodig, heeft u een vraag of opmerking of bent u misschien geïnteresseerd in een van onze diensten? Laat uw gegevens achter, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

   Naar het "Contact formulier"

   Uw schilderklus uitgevoerd door een vakman

Als u zelf een vakschilder bent, dan heeft u wellicht geen hulp nodig. Maar bent u dat niet en u wilt uw schilderklus perfect hebben uitgevoerd met de beste binnenverf of buitenverf, de juiste grondverf en met de beste verfmaterialen, dan kunt u een beroep doen op verfjob.nl. Ons team van professionele schilders staat klaar voor u.

   Naar de schildersdiensten

   Kleurenwaaiers helpen bij verf- en kleurkeuze

Welke kleur past het best bij de ene hoofdkleur, hoe staan deze twee of drie kleuren bij elkaar? Een kleurenwaaier kan dan uitkomst bieden. De kleurenwaaiers van Verfjob.nl geven een goede indruk van de kleur én van de kleurcombinaties mét kleurnummers en al dan niet in een RAL-kleur.

   Aankoopbedrag retour

U kunt bij Verfjob.nl kleurenwaaiers aanschaffen, maar ook lenen. Als u de kleurenwaaier binnen 21 dagen retourneert dan krijgt u het aanschafbedrag van de kleurenwaaier volledig op uw rekening teruggestort.

   Naar de "Kleurenwaaiers"

In verband met de zomervakantie is het mogelijk dat sommige producten met enige vertraging geleverd worden. Op de betreffende productpagina kunt u zien of het door u gewenste product geleverd wordt met een beperkte vertraging.